gevelbekleding header.jpg

Gevelbekleding

OVB Construct is specialist in gevelwerken. We plaatsen gevelbekleding in Equitone, in Eternit en in hout en isoleren uw gevel, als u dat wenst.

Equitone

Geeft u uw muren graag een hedendaagse, natuurlijke en authentieke uitstraling? Dan is de gevelbekleding van het merk Equitone de oplossing voor uw nieuwbouw of renovatie. De kleuren en texturen van Equitone geven uw gevel karakter.

Eternit

De decoratieve gevelbekleding van Eternit biedt u een duurzame en optimale bescherming. Bovendien zijn schilderwerken niet nodig en vraagt de bekleding zeer weinig onderhoud. Als dat geen voordeel is.

De gevelbekleding bestaat in vier soorten:

- Cedral overlappend wood

- Cedral overlappend smooth

- Cedral click wood

- Cedral click smooth

Hout

Houten gevelbekleding is aan een echte opmars bezig. Bij nieuwbouw en bij renovatie bezorgt een houten gevelbekleding uw pand een stijlvol aanzien.

Houten gevelbekleding bestaat in allerlei soorten, breedtes en diktes, open of gesloten, … De houten bekleding kunnen we horizontaal of verticaal plaatsen.

Gevelbekledingen in ceder, padouk en thermowood zorgen voor een geslaagd resultaat. Als u dat wenst, plaatsen we ook de isolatie.

Wilt u uw gevel bedekken of isoleren?