isolatie header.jpg

Isolatiewerken

Weet u wat het belangrijkste element is van uw woning? Precies, uw dak. Uw dak zorgt er niet alleen voor dat u droog blijft, maar regelt ook de temperatuur in uw huis. Met een goed geïsoleerd dak blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Zelfs op de zolderkamers. Zo spaart u heel wat kosten uit voor verwarming of airconditioning. OVB Construct is de specialist voor alle isolatiewerken aan uw dak.

Heeft u een hellend dak? Dan weet u misschien dat de isolatie traditioneel geplaatst wordt tussen de spanten of kepers van uw dak. Liever een andere isolatiemethode? Dan is een sarking-dak een prima alternatief. In dat geval plaatsen we de isolatie aan de buitenzijde van de draagconstructie van uw dak. Wij raden u Powerroof aan: het allerbeste systeem om uw dak te isoleren.

Powerroof is de ideale oplossing om uw dak altijd perfect te isoleren tegen wind en regen en dit boven op uw dak. Dit unieke isolatiesysteem kunnen we plaatsen op alle mogelijke hellende daken, dus ook op het uwe.

Wilt u uw dak isoleren?